Residentie Jan Breydel

Te koop | Handelsruimte€ 194.000

Bouwjaar: 2016-2017
Gelegen langs invalsweg
Gedetailleerde prijslijst en lastenboek op aanvraag


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
Meuleman Vastgoed
050 68 52 75
info@meulemanvastgoed.be

Bijkomende informatie

Nieuw te bouwen hedendaags appartementencomplex "residentie Jan Breydel" gelegen langs de vlot bereikbare Brugsestraat op een boogscheut van het centrum. In de dichte omgeving bevinden zich diverse handelszaken en ontspanningsmogelijkheden.

Het gelijkvloers wordt opgesplitst in twee handelsruimtes (250m²) grotendeels casco afgewerkt en in te richten naar smaak volgens bestemming. Deze handelszaken beschikken elk over twee makkelijk bereikbare autostaanplaatsen vlakbij hun etalages zodat klanten vlotte toegang hebben tot de zaak. Tevens is er per handelsruimte ook een private parkeerplaats voorzien voor de uitbaters.

Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich telkens vier quasi identieke appartementen met twee slaapkamers van ong. 70 à 80 m². Deze omvatten daarnaast ook een inkomhal, leefruimte met open keuken, badkamer, afzonderlijk toilet, berging en terras langs de voorzijde van het gebouw. Op de dakverdieping situeren zich 2 ruime dakappartementen elk voorzien van inkom met nachthal, afzonderlijk toilet, berging, badkamer, leefruimte met open keuken, één slaapkamer met dressing en terras.

Per appartement is er verplichting tot aankoop van één private autostaanplaats. Deze situeren zich links van het gebouw. De residentie beschikt over een bijgebouw met daarin een ruime fietsenberging en een gemeenschappelijk vuilnislokaal.  Rondom rond wordt het terrein mooi aangelegd met de nodige verhardingen en/of groenzones.

Het project wordt volledig opgebouwd met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen die de duurzaamheid en het esthetische van het gebouw ten volle garanderen, dit alles conform de geldende isolatie - en ventilatievoorschriften. De ontwikkeling van het project gebeurt met een intensieve kwaliteitszorg.

Gedetailleerde prijslijst, plannen en lastenboek verkrijgbaar op aanvraag. De laatste nog beschikbare handelsruimte met inbegrip van drie parkeerplaatsen is te koop voor 294.000 euro.

Download plan