Residentie Den Haan

Te koop | Appartement

Bouwjaar: 2017-2018
Topligging in centrum!
Plannen, gedetailleerde prijslijst en lastenboek op aanvraag


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
Immo Gryson
050 21 39 45
info@immogryson.be

Bijkomende informatie

Prachtig nieuw te bouwen project residentie "DEN HAAN" gelegen op de hoek van de Rijselstraat met de Zuidstraat bestaande een gelijkvloerse handelsruimte (210 m²), 11 appartementen gespreid over 3 niveaus en 19 garages waarvan 15 met combiliftsysteem. De residentie is uiterst centraal doch rustig gelegen op wandelafstand van de markt, diverse handelszaken, winkels, openbaar vervoer enz. Het gebouw is ook met de wagen uitermate vlot bereikbaar wegens zijn goede ligging.

Per verdieping bevinden zich telkens 3 of 4 appartementen met 1 tot 3 slaapkamers. De oppervlaktes variëren per privatief en liggen tussen de 64 m² en 103m². Ieder appartement heeft minstens 1 terras aan voor - of achterzijde. Er is mogelijkheid tot aankoop van 1 of meerdere garages in de kelderverdieping of in het combilift-systeem. Op het gelijkvloers bevindt zich daarenboven nog een uiterst ruime en praktische fietsenberging.

Het project wordt volledig opgebouwd met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen die de duurzaamheid en het esthetische van het gebouw ten volle garanderen. De ontwikkeling van het project gebeurt met een intensieve kwaliteitszorg.

Gedetailleerde prijslijst, plannen en lastenboek verkrijgbaar op aanvraag. U koopt reeds een appartement vanaf 162.000 euro en een garage aan 23.000 euro.

 

Download plan