Lot 1

Te koop | Woning€ 287.000

Bouwjaar: 2019-2020
Grondopp.: 300 m²
Beschikbaar vanaf: bij oplevering
E-peil 40 of lager


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


Immo Dereeper
050 69 52 51
info@immodereeper.be
Meuleman Vastgoed
050 68 52 75
info@meulemanvastgoed.be

Bijkomende informatie

Langsheen de Noordstraat te Aartrijke wordt deze kleinschalige verkaveling opgetrokken, bestaande uit vier halfopen woningen in moderne stijl.   

Op de loten 1 en 2 zijn bevinden de woningen zich reeds in een eindfase waardoor deze na akte snel beschikbaar zijn om in te trekken.

Op het gelijkvloers van loten 1 en 2 wordt de ruimte ingedeeld met een eet-& woonruimte, een open ingerichte keuken, een ruime berging, een gastentoilet en een inkom.  Op de bovenverdieping situeren zich 4 ruime slaapkamers, een nachthal, een badkamer, een toilet  en een extra berging.  

De beide woningen op lot 1&2 beschikken over een basispakket zonnepanelen en voldoen aan E-peil 40. Deze koppelwoonst is in volle afwerkingsfase volgens de technische afwerking zoals omschreven in ons PLUS-lastenboek. Dit verschilt van ons standaard lastenboek door onder andere een hoger keukenbudget, hogere waarde sanitaire toestellen, een kwalitatieve laminaatvloer in de slaapkamers en buitenaanleg met oprit, terras, omheining en groenaanleg.

 

 

Download plan