Residentie Robrecht van Bethune

Te koop | Garage€ 20.000

Bouwjaar: 2020-2021
Uiterst goed bereikbare ligging!
Lastenboek en gedetailleerde prijslijst op aanvraag
E-peil 40 of lager


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
Meuleman Vastgoed
050 68 52 75
info@meulemanvastgoed.be
Surbuilt
0474 470 470
info@surbuilt.be

Bijkomende informatie

Residentie "ROBRECHT VAN BETHUNE" met zijn klassevolle statige uitstraling heeft een uiterst vlot bereikbare ligging langs de verbindingsweg Torhout – Brugge en situeert zich tevens slechts op 5 minuten rijden van het op- en afritcomplex van de nabijgelegen E403. Het gebouw bestaat uit 19 appartementen verspreid over 4 niveaus waarvan de appartementen gelegen op verdiep allen bereikbaar zijn via trap en lift.  Het gebouw voorziet in 29 private autostaanplaatsen in de kelderverdieping, al dan niet met extra ruimte voor plaatsen van fiets(en). Zowel op het gelijkvloers links als rechts van het hoofdgebouw bevinden zich een overdekte gemeenschappelijke fietsenstalling.

Gezien alle privatieven ondertussen verkocht zijn stellen wij de laatste ondergrondse garages nu ook te koop voor mensen die niet in de residentie woonachtig zijn.  Heb je nood aan een veilige omgeving waar je uw wagen of goederen met een gerust gemoed kunt in onderbrengen?  Dan is deze opportuniteit en tevens goede investering vast iets voor jou!  

Ben je benieuwd naar de kwalitatieve afwerking van deze garages?  Neem dan vrijblijvend contact op om een plaatsbezoek in te plannen.  

U koopt reeds een garage aan vanaf 20.000 euro, btw exclusief en zonder aankoopkosten.

 

Download plan