Residentie Marie-Thérèse

Te koop | Appartement€ 285.000

Bouwjaar: 2021
Uiterst goed bereikbare ligging!
Lastenboek en gedetailleerde prijslijst op aanvraag


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


Immo Sleutel
050 70 70 70
info@immosleutel.be

Bijkomende informatie

Binnenkort starten wij met de bouwwerken van dit nieuw woonproject gelegen langsheen de Legeweg te Brugge.  In dit hedendaags ogend project worden 9 nieuwbouwwoningen opgetrokken, gecombineerd met de stijlvolle residentie 'Marie-Thérèse' waar 18 uiterst moderne privatieven worden in ondergebracht.  Dit woonproject wordt een warme thuis waar jong en oud harmonieus in een groene omgeving kunnen samenleven.

Het woonproject is uitermate vlot bereikbaar en heeft een rechtstreekse verbinding met de expressweg en het openbaar vervoer. Het woonproject is gelegen op een boogscheut van het AZ Sint-Janziekenhuis en winkelcentrum B-park. In- en ontspannen kun je onder andere in het nabijgelegen sportcomplex Tempelhof, de Sint-Pietersplas of de diverse handelszaken in de onmiddellijke omgeving. Voor de natuurliefhebber kan het Waggelwaterbos zeker en vast bekoren, alwaar zich ook een speelbos bevindt waar jong en oud zich kunnen uitleven in de rustgevende natuur.

Residentie 'Marie-Thérèse' wordt opgetrokken met drie bovengrondse niveau's waar telkenmale 6 appartementen worden in ondergebracht EN een ondergronds niveau die plaats biedt aan maar maar liefst 15 garages, 7 parkings en 9 bergingen.  De kelderverdieping is enkel toegankelijk voor eigenaars en geeft rechtstreeks toegang tot de privatieven van de residentie.

Alle privatieven worden ingedeeld met twee slaapkamers. De appartementen op het gelijkvloers zijn voorzien van een afgesloten tuin.

Residentie Marie-Thérèse wordt volledig opgebouwd met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen die de duurzaamheid en het esthetische van het gebouw ten volle garanderen. De ontwikkeling van het project gebeurt met een intensieve kwaliteitszorg.

Gedetailleerde prijslijst, plannen en lastenboek verkrijgbaar op aanvraag. U koopt reeds een appartement vanaf 285.000 euro.

 

Download plan