Lot 8 - 113 m²

Te koop | Woning€ 556.000

Bouwjaar: 2023
Oppervlakte: 1488 m2
Bouwvergunning nog aan te vragen
Beschikbaar vanaf: Bij oplevering
E-peil 30 of lager


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
Meuleman Vastgoed
050 68 52 75
info@meulemanvastgoed.be

Bijkomende informatie

Onthaasten na een drukke werkdag in een uiterst rustige en landelijke omgeving, wie droomt er niet van?  Stel je daarbij voor dat je dit dagelijks kunt doen in je eigen prachtige alleenstaande woning die je 'je thuis' kan noemen...

Word je warm van bovenstaande gedachte?  Dan hebben wij goed nieuws.

Gelegen op de hoek van de Oude Bruggeweg met de Leenstraat te Lichtervelde starten wij in 2022 met de bouwwerken van een kleinschalige verkaveling, bestaande uit 8 open bebouwingen in landelijke stijl.  Deze verkaveling is gelegen in een natuurrijke omgeving met akker- & weilanden en situeert zich op een 5-tal minuten rijden van het centrum van de gemeenten Lichtervelde & Torhout.

De percelen hebben verschillende oppervlaktes, gaande van 546 m2 voor het kleinste tot 1560 m2 voor de grootste.  

Gezien de bouwvergunning thans nog aan te vragen is, heeft de snelle beslisser nog ruime inspraak inzake de materiaalkeuze & indeling.

De afwerking gebeurt volgens ons standaard lastenboek.  Laat u overtuigen door onze kwalitatieve afwerking en plan een bezoek aan onze kijkwoning te Torhout.

Heeft u vragen over de mogelijkheden?  Neem vandaag nog contact onze verkoper Bernic die u met veel enthousiasme een antwoord zal bieden op uw vragen.

Download plan