Gesloten bebouwing met ideale ruimtebenutting

Te koop | Woning€ 303.000

Bouwjaar: 2023
Oppervlakte: 126 m2
Bouwvergunning in aanvraag
Beschikbaar vanaf: Bij oplevering
E-peil 30 of lager


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
V&V Vastgoed
0498 11 67 15 & 0494 57 27 03
info@venv-vastgoed.be

Bijkomende informatie

Fan van het vakantiegevoel die onze Belgische kust losweekt?  Stel je voor dat je dit gevoel elke dag van het jaar zou kunnen ervaren?  Word je spontaan vrolijk van deze gedachte?  Dan hebben wij schitterend nieuws voor je.

Dit jaar starten wij in de koningin der badsteden met de bouw van deze hedendaagse nieuwbouwwoning met verrassend veel ruimtebenutting. 

De woning wordt opgetrokken in drie bouwlagen waarvan de gelijkvloerse verdieping wordt ingedeeld met een inkom, een inpandige garage, een slaapkamer en een natte ruimte.

Op het eerste verdiep treffen we een ruime eet- & leefruimte aan, samen met een afzonderlijk toilet, een gesloten berging en een geïntegreerde keuken.

Op het tweede verdiep is er ruimte voor een nachthal, een afzonderlijk toilet, een badkamer en twee ruime slaapkamers.  

De bovenliggende zolderruimte is bereikbaar via een uitklapbare zoldertrap en is uitermate geschikt als extra opbergruimte.

De afwerking gebeurt volgens ons standaard lastenboek.  De snelle beslisser heeft thans nog ruime inspraakmogelijkheden in de afwerking van de woning. Laat u overtuigen door onze kwalitatieve afwerking en plan een bezoek aan onze kijkwoning te Torhout.

Heeft u vragen over de mogelijkheden?  Neem vandaag nog contact met één van onze makelaars die u met veel enthousiasme een antwoord zullen bieden op uw vragen.

 

Download plan