Residentie Hendricus II

Te koop | Appartement€ 215.000

Bouwjaar: 2021-2022
Uiterst goed bereikbare ligging!
Lastenboek en gedetailleerde prijslijst op aanvraag


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
CENTURY 21 Batimmo
050 22 20 20
info@century21batimmo.be

Bijkomende informatie

Aan de rand van de dorpskern van Wijnendale (Torhout) wordt tussen de Consciencestraat en de Bliekstraat-Garnaalstraat-Krabstraat een prachtige eigentijdse verkaveling opgetrokken bestaande uit 18 hedendaagse loten met unieke look, alsook twee appartementsgebouwen (Hendricus I en Hendricus II) die dankzij hun uitstraling mooi binnen het geheel worden geïntegreerd.

Deze landelijk gelegen verkaveling is een opportuniteit voor wie de geneugten van een rustige omgeving wil combineren met de bruisende mogelijkheden die de nabijgelegen gemeenten Torhout, Oostende en Brugge te bieden hebben.

In residentie Hendricus II worden 8 appartementen ondergebracht waarvan er zich 3 op het gelijkvloers situeren, 3 op de eerste verdieping en 2 op de tweede verdieping.  Elk appartement wordt ingedeeld met een inkomhal, een woon- & eetkamer, een open keuken, een badkamer, een berging, een toilet en 2 tot 3 slaapkamers.  De 2 appartementen op de tweede verdieping beschikken daarenboven over een tuinberging.

In de directe omgeving worden 12 garages gebouwd en worden er evens 4 private parkingplaatsen voorzien.  De garages en parkingplaatsen kunnen optioneel worden aangekocht.  

Het project wordt volledig opgebouwd met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen die de duurzaamheid en het esthetische van het gebouw ten volle garanderen. De ontwikkeling van het project gebeurt met een intensieve kwaliteitszorg.

Gedetailleerde prijslijst, plannen en lastenboek verkrijgbaar op aanvraag. U koopt reeds een appartement vanaf 215.000 euro.

Download plan