Residentie Molenhof

Te koop | Appartement

Bouwjaar: 2023
Topligging aan de Belgische kust
Plannen, gedetailleerde prijslijst en lastenboek op aanvraag


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
Caenen Oostende
059 40 40 30
oostende@caenen.be

Bijkomende informatie

Deze hedendaagse residentie ‘MOLENHOF’ is subliem gelegen in de rustige kustgemeente Bredene, dit op een boogscheut van het prachtige strand en diens duinen en tevens op een boogscheut van de bruisende havenstad Oostende . De residentie bestaat op het gelijkvloers uit een handelsruimte en een ruim privatief.  Op de eerste- en de tweede verdieping worden telkenmale 4 ruime privatieven opgetrokken, dit met 1 of 2 slaapkamers. 

Op het domein van de residentie worden 7 carports (22.000 euro per plaats) en 10 staanplaatsen (8.000 euro per plaats) voorzien dewelke conform de stedenbouwkundige vergunning verplicht dienen te worden aangekocht.

Is het nu voor eigen gebruik of voor verhuring, de aankoop van een appartement in residentie ‘Molenhof’ mag je beschouwen als een ideale investering. De troef bij uitstek betreft zonder enige twijfel de ideale ligging van de residentie waarbij rust en het maritieme klimaat in 1 zin met elkaar worden gecombineerd.  De residentie is eveneens met de wagen uitermate goed bereikbaar 

Het project wordt volledig opgebouwd met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen die de duurzaamheid en het esthetische van het gebouw ten volle garanderen. De ontwikkeling van het project gebeurt met een intensieve kwaliteitszorg.

De afwerking gebeurt volgens ons ECO lastenboek. Dit verschilt van ons standaard lastenboek door onder andere de aanwezigheid van een kwalitatief warmtepompsysteem in combinatie met vloerverwarming EN daarenboven een installatie van zonnepanelen waardoor geen gasaansluiting meer voorzien wordt. De snelle beslisser heeft nog ruime inspraakmogelijkheden met betrekking tot deze afwerking alsook tot de gebruikte materialen.

Heeft u vragen over de mogelijkheden?  Neem vandaag nog contact met één van onze makelaars die u met veel enthousiasme een antwoord zullen bieden op uw vragen.

Gedetailleerde prijslijst, plannen en lastenboek verkrijgbaar op aanvraag. U koopt reeds een appartement vanaf 190.000 euro.

Download plan